Corning анонсира новото поколение защитно стъкло Vibrant Gorilla Glass

0
33

За съвременните смартфони драскотините и влагата не са опасни, а някои модели могат без проблем да бъдат потапяни във вода. Ако надеждността и практичността е необходимо да се съчетаят с особена естетика, то новото поколение на защитното стъкло Gorilla Glass предлага големи възможности за творчество. Производителят на това химически закалено стъкло анонсира новото поколение защитно стъкло Vibrant Gorilla Glass, върху което могат да бъдат нанасяни пълноценни цветни изображения, които на практика не могат да бъдат измити и премахнати.

 

Corning използва патентована технология за струен печат, с помощта на която върху стъклото могат да се нанасят логотипи, градиенти, отенъци и цветни изображения. Качеството на изображението е почти същото като на хартия.

Специалистите на Corning са уверени, че новата технология ще даде повече възможности за създаване на уникални по дизайн смартфони.

Предполага се, че на лицевата част на смартфоните с Vibrant Gorilla Glass може да се поставят логотипите на производителя, а на задния панел могат да бъдат поставяни най-различни изображения, в зависимост от конкретната фамилия смартфони.

Corning съобщи, че новата технология предизвиква голям интерес сред производителите на мобилни устройства.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари