fbpx
4.8 C
София

Cyanogen ще има собствен имейл клиент за Android

Най-четени

Иво Цеков
Автор, геймър, почитател на комедиите, Saturday Night Live и всичко друго, което може да извика усмивка на лицето.

Cyanogen обяви плановете си да пуска новите версии на своята операционна система със съвсем нов имейл клиент.

Той ще замени съществуващото приложение за имейл, което е предварително заредено във всички Android устройства.

Това става благодарение на ново партньорство с приложението за имейли Boxer, което по принцип също може да се свали от Pla Store. Версията на Cyanogen ще се нарича Cyanogen Email powered by Boxer и ще има дизайн, който да е в съответствие с новата естетика на софтуера.

Ходът е част от усилията на компанията за създаване на нова и по-бизнес ориентирана марка, която трябва да се дистанцира от досегашната представа за Cyanogen като платформа за хакери, модъри и ентусиасти.

Приложението на Boxer ще предложи поддръжка на повече от един имейл клиент, интеграция в облака, Exchange ActiveSync и опции за избор на известия. Освен това то поддържа всички известни имейл платформи като Gmail, Outlook, iCloud и Yahoo, както и обичайните IMAP и POP3 опции.

Имейл платформата на Cyanogen ще съжителства съвместно със сегашния защитен клиент за съобщения, който позволява на потребителите да изпращат криптирани съобщения един на друг. Компанията вече обяви, че окуражава потребителите си да използват новото приложение.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини