Dior Phone Touch – смартфон със злато, диаманти и перли от Christian Dior

0
108

Модната къща Christian Dior представи ново мобилно устройство под собствената си марка. Апаратът се нарича Dior Phone Touch и представлява ефектен моноблок с 3,2-инчов сензорен дисплей с резолюция 854 х 480 пиксела. Смартфонът не разполага с хардуерна клавиатура и работи под управлението на операционната система Android. Ще припомним, че Christian Dior не за първи път предлага мобилни устройства със своята марка, но досега това бяха „обикновени“ сгъваеми телефони без операционна система.

Устройството работи в мрежи от трето поколение и поддържа Wi-Fi и Bluetooth 2.1. Освен това, то е оборудвано с 5-мегапикселова камера, GPS приемник, слот за карти с памет във формат microSD, MP3 плейър с технологията за обемен звук Dolby Mobile и акумулаторна батерия с капацитет 900 mAh. С едно нейно зареждане новият продукт може да работи до 12 дни в режим на готовност и до 3 часа и 45 минути в режим на разговор. Размерите на смартфона са 103,1 х 50,3 х 12,8 милиметра, а теглото му е 137 грама.

Но главното в новия продукт на Christian Dior, разбира се, не са техническите характеристики, а неговата украса и, разбира се, статусът, за който той е белег. За украсата на Dior Phone Touch са използвани материали като сапфирен кристал, висококачествена стомана, злато, диаманти и перли. Тиражът на модела, който е ръчна изработка, е силно ограничен – от него са произведени само 99 екземпляра. Цената на Dior Phone Touch е 3 900 евро, като той вече се предлага във френската верига магазини Colette.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за