Китайският производител на мобилна електроника Doogee официално представи първия в света абсолютно безрамков смартфон-слайдер с мощен хардуер.

Doogee публикува видеоклип, демонстриращ възможностите на новия смартфон, който трябва да излезе на пазара през 2018 година. Телефонът е характерен не само със своя абсолютно безрамков екран, заемащ на практика цялата площ на предния панел, но и с интересната конструкция на корпуса на мобилното устройство. Новият смартфон е с конструкция на слайдер – тоест, едната част се приплъзва спрямо другата.

Специалистите на Doogee са използвали тази оригинална конструкция за да може да има абсолютно безрамков екран, като камерите и говорителят за разговори са поставени в долната плъзгаща се част на корпуса. От друга страна това означава, че за разговори и заснемане на автопортрет, задната част на корпуса трябва да се плъзне нагоре.

Doogee счита новото устройство за революционен смартфон, името на който засега не съобщава. Телефонът ще има 6-инчов AMOLED екран, заемат цялото пространство на лицевата част, а дебелината на рамките е сведена до абсолютния минимум. На задния панел са поставени двойна камера, скенер за пръстови отпечатъци и разнообразни сензори.

Корпусът на новия смартфон е метален, наличен е USB Type-C порт, няма 3,5 мм аудио гнездо.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари