Doogee X30 ще има 8 GB оперативна памет и четири камери

0
56

Doogee е производител, известен преди всичко със своите бюджетни смартфони с мощни батерии и минимални за подобни решения цени.

За кратък срок тази компания създаде собствения бранд HomTom и се опита да излезе напред с излизането на смартфона Doogee F7/F7 Pro, базиран на Helio X20. Тези модели не донесоха голяма печалба, но Doogee не се отказва и се зае със създаването на новия флагман Doogee X30, в който ще се използва 10-ядрения Helio X30, произвеждан чрез 10 нанометров технологичен процес.

Може би за привличане на вниманието към това устройство, Doogee реши да го оборудва с 8 GB оперативна памет. Очаква се, че този смартфон ще има различни модификации с различен обем флаш памет, като топ-моделът ще разполага със 128 GB.

Очаква се Doogee X30 да има 5,7-инчов дисплей с резолюция 2560х1440 пиксела и 4050 mAh батерия. Смартфонът няма да остане настрана от многото обективи и ще разполага с четири камери – по две от всяка страна. Предната камера ще бъде с резолюция 16 мегапиксела, а задната камера ще включва два различни фотосензора – единият стандартен цветен, а другият – чернобял с висока детайлност.

Засега няма информация, кога точно ще започнат продажбите на Doogee X30 и при какви цени ще се предлагат различните модели.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

Коментирай това преди всички други

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за