DxOMark класира основната камера на OnePlus 7 Pro на трето място в своя рейтинг

1
918

Компанията DxOMark, добре известна със своите тестове на камерите на смартфоните, публикува резултатите на новия флагман OnePlus 7 Pro. Мобилният телефон зае трето място в рейтинга на лабораторията, като отстъпи само на Huawei P30 Pro и Samsung Galaxy S10 5G. Предната камера на смартфона се представи малко по-зле и зае шестото място в тази престижна класация.

По качеството на заснетите видеа и снимки OnePlus 7 Pro изпреварва всички модели iPhone, включително и Apple iPhone XS Max, който е на седмо и осмо място съответно в рейтинга при основните и предните камери.

Специалистите на DxOMark дадоха на OnePlus 7 Pro една точка по-малко, отколкото на двата лидера – 111 точки. Подчертани бяха широкия динамичен диапазон, високата детайлност на сенките и високия контраст при почти всякакви условия на снимане. Точността на цветовете е много висока, особено в слънчев ден. Балансът на бялото е неутрален, а шумове на снимките почти няма.

Предната камера на OnePlus 7 Pro получи 86 точки. Тя е характерна с вярното заснемане цвета на кожата на лицето и висока детайлност на снимките както при заснемане съвсем отблизо, така и на известно разстояние от лицето. Висока оценка е получила светодиодната фотосветкавица на предната камера, която специалистите на DxOMark нарекоха най-добрата камера на пазара. Като недостатък на предната камера се посочва, че няма никаква система за автоматично фокусиране и понякога снимките са размити.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Бай дейтрейдър
Бай дейтрейдър

Да бе, за сетен път тези доказаха че са платени мошенници. Всички по известни Тубери казаха че телефона Не трябва да се купува ако камерата е водещо условие.