OnePlus 6 е оборудван с голям дисплей с прорез в горната част, 8 GB оперативна памет и процесор Snapdragon 845. На задния панел е поставена двойна камера с резолюция 20+16 мегапиксела. Възможен е записът на 2160р видео при скорост 60 кадъра в секунда. Снимките също са много добри. А сега възможностите на камерата на OnePlus 6 бе оценена от специалистите на лабораторията DxOMark.

При тестовете на DxOMark, новият OnePlus 6 показа 96 точки. Смартфонът се класира на десето място в рейтинга на лабораторията. Пред него се намират Huawei P20 Pro, HTC U12+, Galaxy S9 Plus, Google Pixel 2, iPhone X и някои други модели. След OnePlus 6 са класирани всичките версии на iPhone 8, Galaxy Note 8 и първото поколение на Google Pixel.

Флагманският смартфон на OnePlus получи 100 точки за заснемането на снимки и 87 точки за качеството на видеото. А системата за автоматично фокусиране на OnePlus 6 постигна максимален резултат и в двете категории.

DxOMark отбеляза при фотографиите ярките цветове, бързата и точна система за автоматично фокусиране и добрия баланс между малките детайли и цветния шум. Експертите не харесаха шумът в еднородните области на композицията, загубата на детайлност в много тъмните и много ярките области, както и прекаленото размиване при прилагането на боке ефекта.

Видеото има много добра стабилизация, неутрален баланс на бялото и нисък шум. Но детайлността малко се губи при силна осветеност, а контрастът е доста рязък.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
1 Автори на коментарите
Истината в очите Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Истината в очите
Истината в очите

Най необективните тестове са на dxo особено при видео, п20 про е на първо място , а не може да снима 4к60фпс и няма оптична стабилизация смях в залата са тея лапачи на пачки за реклама, хората им вярват