eBay обнови приложенията си за iPhone и iPad

0
36

eBay представи обновления на своите мобилни приложения за iPhone и iPad, които според компанията за онлайн търговия, ще променят значително начина, по който потребителите продават и купуват стоки през телефоните си.

Освен това от eBay съобщиха любопитни данни за изминалата година, според които над 1.8 милиона нови потребители са се присъединили към платформата през първите три тримесечия на 2012 г., направо през своите мобилни устройства. В момента общият брой на седмичните оферти на eBay Mobile достига средно 2.4 милиона.

Обновените приложения за устройствата на Apple улесняват значително работата с eBay Mobile. Освен това те включват интеграция с камерата, както и допълнителни възможности за редактиране. Улеснено е и ъплоудването на снимки, както и създаването на описания на продуктите.

Доста полезни за продавачите на продукти през eBay са и новите насоки за избор на шипинг и за определяне на цена, както и възможността да се запазват драфтове. Последната опция позволява да започнете създаването на една оферта през телефона, но да го завършите на персоналния компютър.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари