Готови ли сте на всичко, за да си върнете обратно стандартния аудио жак на телефон, където той за съжаление отсъства? А ако не на всичко, то поне на плащане от 149 долара? Essential иска да ви помогне и компанията току що пусна отдавна анонсирания магнетизиран аудио адаптер, наречен Audio Adapter HD за тази цел.

Е, цената е солена – 149 долара са почти една трета от самия Essential Phone на стандартната му цена. Но пък и това е нещо повече от обикновен адаптер. В него има вградена ESS Sabre DAC и усилвател с „аудиофилско качество“. Заедно те обещават 24-bit/96kHz аудио за вашите висококачествени слушалки.

Разбира се, ще трябва да сте доста запалени ценители на добрия звук, за да прибегнете до този аксесоар вместо да ползвате вече стандартния USB-C порт или просто Bluetooth връзка.

Но погледнато от друга страна, това поне доказва, че Essential не си губи времето с нови продукти. Компанията очевидно работи по AI-захранван модел, който трябва да ви отмени в доста от комуникационните задължения. Audio Adapter HD надали ще се продаде в големи размери, но пък показва, че компанията е жива и здрава и готова да поддържа потребителите си.

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
0 Отговори на коментарите
2 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
2 Автори на коментарите
много злеКой си ти, че да решаваш? Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Кой си ти, че да решаваш?
Кой си ти, че да решаваш?

Fail

много зле
много зле

Пълна идиотия. Премахват жака за да спестят 5 долара, после дай 150 да ти го върнем. АААААААААААААААААААААААААА ЗЛЕ !