Facebook за Android вече предлага изпращане на звукови съобщения

0
142

Обновена беше версията на основното приложение на Facebook за мобилната операционна система Android. Най-важната промяна в новата версия е добавената възможност за изпращане на гласови съобщения до други потребители. На този етап приложението все още не предлага истинска възможност за гласови разговори в реално време, съобщи Phonearena.com.

Сред другите промени в приложението е подобрението на производителността. Отварянето става малко по-бързо и работата с Facebook не взима толкова много от ресурсите на смартфона, колкото преди. Вече е възможно и споделянето на истории, които са ви интересни директно в чужди дневници, страници или групи. Всъщност беше доста необичайно, че последната функция отсъстваше досега от основното приложение на Facebook за Android, но този пропуск вече е оправен. Налице беше само възможността да споделяте неща във вашия собствен Дневник.

Facebook за Android е приложение, което е достъпно безплатно за всеки чрез Google Play Store. Предлагат се базисни функции като разглеждане на приятелските действия; споделяне на статуси, снимки и видеоклипове; алармиране когато приятел коментира или хареса ваша публикация; текстов чат в реално време; игри и достъп до други, вътрешни за Facebook, приложения.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари