Fitbit Luxe: стилна фитнес гривна с цена $150

0
197

Компанията Fitbit анонсира своята нова фитнес гривна Luxe, която изглежда като много по-стилна версия на Inspire 2.

Компанията споделя, че фитнес гривната Luxe е създадена за най-различни размери на китката и оттенъци на кожата за непрекъснато денонощно носене. Fitbit допълва, че към днешен ден Luxe е най-тънката фитнес гривна със сензорен екран. Компанията предполага, че всички потребители съвсем комфортно ще спят с нея.

Новото електронно устройство за носене няма нито един физически бутон. Фитнес гривната е оборудвана с цветен сензорен OLED дисплей. Тракерът може да извършва мониторинг на физическата активност, фазите на съня и сърдечния ритъм. Допълнително се измерва показателят Stress Management Score, като за получаването на тези числа е необходимо използване на приложение в смартфон. Чрез извършване на мониторинг на активността, режима на сън и честотата на пулса, устройството помага на хората да се справят със стреса.

С помощта на Luxe е възможно да се регистрират редица други показатели, като например честота и дълбочина на дишането, честотата на сърдечния ритъм, температурата на кожата, качеството на съня и дори настроението на потребителя. Малко след излизането на устройството на пазара ще бъде представено обновяване, след което устройството ще може да измерва нивото на кислород в кръвта (Sp02). Устройството работи пет денонощия с едно зареждане.

Предварителните поръчки на фитнес гривната Fitbit Luxe вече започнаха при цена $144,95.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари