Fly Ezzy Flip – мобилен телефон с фенерче и голяма клавиатура

0
256

В последно време Fly представи много нови мобилни телефони, с акцент върху наличието на два слота за SIM-карти, както и висока автономност. Пример за такъв апарат е Fly Pride (IQ255). Но това устройство, както и Fly Ezzy Flip са много по-различни от останалите продукти на производителя, с това, че последните са насочени към възрастните хора.

Fly Ezzy Flip се отличава с големите си бутони и контрастни надписи, както и доста големия дисплей и опростено за работа меню. Що се отнася до последното, за него не можем да кажем нищо, но бутоните във Fly Ezzy Flip наистина са големи – ще се харесат на хората с лошо зрение.

Корпусът е направен от черна пластмаса. В дясната страна е разположен бутона за включването на фенерчето и бутоните за усилване и намаляване на звука. Самото фенерче е вградено заедно с Micro-USB конектора. Телефонът е лек и достатъчно компактен: 99,4 x50,1х19,7 мм с тегло 7,5 грама. Освен това, той е снабден с 2.2-инчов дисплей с резолюция от 176×220 пиксела и 0.1-мегапикселова камера (176 ? 144 пиксела).

Телефонът, въпреки предназначението си е оборудван с MP3 и FM-приемник. Освен това присъства и слот за карти памет microSD с максимален капацитет до 4 GB. Батерията във Fly Ezzy Flip е с капацитет от 800 мАч, което осигурява до 5 часа работа в режим на разговори и до 200 часа в режим на готовност.

Друга важна особеност на новия апарат – големият SOS бутон на гърба на устройството. С него може бързо да се изпрати съобщение на роднини или службите за спешна помощ. Препоръчителната цена на мобилния телефон ще бъде 649 грн.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари