Meizu нееднократно потвърди сериозността на своите амбиции в създаването на системен софтуер. Миналата година компанията представи отворената бета на операционната система Flyme OS 6. Новият ъпдейт можеха да инсталират притежателите на смартфоните Meizu Pro 6/6S, Pro 5, MX5, MX6, M3 Note и M3E. В края на 2016 година програмистите на Meizu обещаха, че ще има още по-нова версия, която ще обхваща и други модели смартфони.

Днес се появи информация, че към публичните бета тестове могат да се присъединят собствениците на още четири мобилни усторйства: Meizu M2 Note, M5, M5 Note и Meizu X.

Да си припомним, че Flyme OS 6 излезе в последния ден на есента и една от основните особености на тази операционна система бе присъствието на елементи на изкуствен интелект. Сега е променен дизайнът на фърмуера, преработени са цветовите теми, появила се е анимацията Action View, характерна с високата си енергийна ефективност и с множество най-разнообразни динамични ефекти. Новата графична среда предлага няколко режима на работа и достъп до информацията чрез пръстовите отпечатъци. В новата ОС вече работи онлайн услугата One Mind, която може да запомня навиците на потребителя и двойно да ускорява стартирането на предпочитаните приложения.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари