Forbes публикува схематичните изображения на два модела iPhone, които трябва да излязат тази година.

Единият смартфон е оборудван с двойна камера. Вторият модел има тройна камера, но някои анализатори са на мнение, че всъщност това е двойна камера плюс отверстието за светодиодната фотосветкавица.

Показани са и размерите. Следващият Apple iPhone Plus ще има OLED дисплей с размер на диагонала 6,5 инча, покриващ почти целия преден панел. Въпреки големия екран, габаритните размери не са толкова големи – 157,20 х 77,09 милиметра. Това е дори по-малко от iPhone 8 Plus с 5,5-инчов екран и размери 158,4 х 78,1 милиметра.

Показна е скицата и на обикновения модел iPhone 9. Устройството има 6,1-инчов LCD дисплей с поддръжката на 3D Touch. Габаритните размери на този мобилен телефон са 138,4 х 67,3 милиметра.

Няма данни за моделът, който ще замени сегашния iPhone X и ще бъде оборудван с 5,8-инчов дисплей. Според изтеклата към днешен ден информация, новият флагмански айфон ще се базира на процесора A12, но ще запази същите размери, двойна камера и размер на диагонала 5,8 инча. Всички нови iPhone имат прорез в горната част на екрана, в който са поставени сензорите за лицевия скенер Face ID.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за