fbpx
-0.2 C
София

Foursquare и Groupon партньори за сделки в реално време

Най-четени

Калин Карабойчевhttps://www.kaldata.com/
Калин Карабойчев е управител на Kaldata.com - най-големият български IT портал. Повече от 15 години се занимава активно с разработка и популяризация на услуги в българския интернет.

Потребителите на Foursquare в САЩ и Канада вече виждат сделките на деня на Groupon в таба Explore на мобилното приложение и във Foursquare.com, съобщи Mashable.

Groupon е шестият и най-нов партньор на Foursquare в областта на груповото пазаруване. Пазарният лидер досега отсъстваше от списъка с партньори в дадения сектор на социалната мрежа, базирана на географско местоположение. Останалите доставчици на услуги за групово пазаруване, партньори на Foursquare, са LivingSocial, Gilt City, AT&T Interactive, BuyWithMe и Zozi.

Редовните сделки на деня на Groupon, както и предложенията, базирани на географско местоположение Groupon Now са били пуснати най-напред в района на Чикаго. От днес всички потребители на Foursquare в САЩ и Канада трябва да имат достъп до сделките на Groupon заедно с тези на останалите партньори на основаната на локация мобилна услуга.

Печалбата от сделките се разпределя между Foursquare и партньорите, но не се разкрива в какво съотношение.

Взаимноизгодното сътрудничество осигурява запас от сделки на деня за Foursquare и разпространява достъпа на сайтовете за групово пазаруване до потребители, които все още не са се абонирали за email известията на партньорите на мобилната геолокационна услуга.

Неотдавна в интернет се разпространиха слухове, че Groupon прави опити да придобие Foursquare.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини