Foxconn започна денонощно да сглобява iPhone 12

7
1257

Китайските медии съобщиха, че заводът на Foxconn в град Джънджоу, в който се произвеждат смартфоните iPhone 12, преминава към денонощна работа, за да осигури необходимия брой доставки на нови айфони. Въведен е режим на задължителна допълнителна работа за всички работници и служители на този завод.

На всички, които са се съгласили да работят по този начин, Foxconn ще изплаща премии в размер до $1500. Работниците са помолени да отложат всички планове свързани с празнуването на Фестивала от средата на есента, за да се осигури непрекъсната работа на фабриката. Очаква се първите партиди iPhone 12 да бъдат изпратени на ритейлърите още на 5-ти октомври, понеже тяхната презентация е обявена за 13 октомври. В сравнение с другите години всичко се осъществява по-късно заради пандемията от новия коронавирус. Очаква се по време на това събитие Apple да представи четири нови айфона. Според изтеклата неофициална информация, най-компактният от тях ще се нарича iPhone 12 mini и ще има 6,1-инчов OLED дисплей. Най-големият iPhone от 2020 година се очаква да има 6,7-инчов дисплей. Вероятно всичките нови iPhone ще поддържат работата с 5G мобилните мрежи. Останалите два модела ще имат стандартни 6,1-инчови OLED дисплеи.

Въпреки положените усилия, очакванията се новите 6,1 и 6,7-инчови iPhone 12 да започнат да се продават през месец ноември тази година.

3.7 3 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
7 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари