Fujitsu анонсира смартфона ARROWS 201F

0
24

Смартфоните на компанията Fujitsu са слабо познати в Европа, но в Япония те са доста популярни. Поредният нов продукт на производителя ще дебютира в мрежата на японския мобилен оператор Softbank. Той е получил наименованието Fujitsu ARROWS A 201F и е оборудван с четириядрен процесор с тактова честота 1,5 GHz. Устройството работи под управлението на операционната система Android 4.1.

Като цяло, моделът е в унисон със съвременните тенденции на пазара на високотехнологични смартфони. В допълнение към мощния процесор и последната версия на операционната система Android той предлага на клиентите 2 гигабайта оперативна памет, 32 гигабайта вътрешна памет, 4,7-инчов сензорен капацитивен екран с резолюция 720p, Bluetooth, GPS, Wi-Fi и 13,1-мегапикселова камера с автофокус.

В апарата не е предвиден слот за карти с памет във формат microSD, но е налична поддръжка на мрежи от четвърто поколение. Смартфонът ще се появи в продажба през месец февруари 2013 година. Засега не се съобщава информация относно ориентировъчната продажна цена на устройството, както и за това, дали то ще се продава и в Европа.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за