Galaxy Fold е минал всички тестове успешно и Samsung се готви да го пусне на пазара

0
1055

Пред Samsung се очертава много зает август месец. Освен, че ще видим премиерата на Galaxy Note 10, нова информация сочи, че компанията се готви да пусне на пазара Galaxy Fold. Последните данни сочат, че телефонът е преминал тестовете успешно и може да бъде пуснат в продажба.

Според експерти и неназовани вътрешни източници, корейският гигант е променил пантата и дизайна на екрана. Телефонът е станал достатъчно надежден. Остава изчистването на последните детайли, предават от GSMArena.

Малко вероятно е Fold да се появи през юли месец. Ако всичко се окаже истина, смартфонът може да бъде представен наново през август. Със сигурност ще е след Unpacked на 7 август, където прожекторите ще осветлят Galaxy Note 10. Шансовете, Samsung да покаже две устройства от различни серии на едно събитие, са минимални.

Междувременно се появи информация, че устройството е забелязано в Индия

На 18 юни, по време на конференция в Сеул, вицепрезидентът на Samsung Display Kim Seong-cheol каза, че “повечето проблеми на дисплея са решени и телефона скоро ще е готов за пазара”.

Samsung има шанс да натрупа преднина пред Huawei. Mate X ще се забави поне до септември. При всички положения не трябва да се бърза. Втори провал с устройството може да е катастрофален.

Ще следим с интерес за още информация.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за