Samsung изглежда ще се насочи към следващия си флагман Galaxy S10, произвеждайки го в три различни размера през 2019 г.
Компанията предлага два размера на своя високобюджетен телефон за последните няколко поколения. Business Insider обаче цитира анализатора Минг-Чи Куо от TF International като предсказва, че корейският гигант ще се опита да надскочи Apple, като пусне три варианта на S10, подобно на следващата линия на iPhone.

Куо отбеляза, че вероятно ще видим S10 да е съответно с 5,8-инчови, 6,1-инчови и 6,4-инчови версии. По-големите две трябва да получат ултразвуков четец за пръстови отпечатъци, променяйки тенденцията за поставяне на сензора върху задния панел, за да се поберат в Infinity дисплей на Galaxy моделите от последните две поколения. Най-малкият модел, междувременно, ще получи четец на пръстови отпечатъци отстрани. Това ново мнение се допълва с предишен доклад от корейския източник The Bell относно характеристиките за сигурност на S10.

Също така вече чухме, че по-големите S10 могат да получат три камери, както и 3D камера отпред за разпознаване на лица. Това би могло да даде на Samsung шанс да свали Huawei от първото място на DxoMark, където трикамерата P20 Pro в момента носи короната.

Всичко това е добре, но аз съм лично по-развълнуван от слуховете за това, че Galaxy X ще бъде сгъваем модел. Samsung вероятно ще го обяви на CES 2019 следващия януари и ще бъде на цена от близо 2 000 долара. Този модел определено изглежда като доста по-атрактивна визия за бъдещето, която да разчупи строгата серия флагмани с минимални подобрения от година на година.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
5 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари