Galaxy S10 Lite се появи в сайта на Samsung, анонсът изглежда скоро ще се състои

0
809

По всичко личи, че южнокорейската компания Samsung е готова за анонса на смартфона Galaxy S10 Lite. Първите уеб страници, които имат отношение към това мобилно устройство бяха забелязани в уеб портала на самия производител. Това означава, че смартфонът би трябвало да бъде представен съвсем скоро. Според изтеклата вътрешна информация, телефонът ще излезе на индийския пазар още в края на този месец.

Всеки нов смартфон изминава дълъг път от лабораториите до магазините. Първата информация за Galaxy S10 Lite се появи преди около един месец, когато станаха ясни някои от неговите характеристики. След това телефонът бе включен в списъка с одобрените от FCC мобилни устройства, а сега устройството се появи в официалния уеб сайт на компанията.

Френската версия на сайта на Samsung включва уеб страница за устройството SM-G770F, което е работното име на модела Galaxy S10 Lite. Техническа информация няма, но самият факт подсказва, че Samsung в момента подготвя анонса на този смартфон.

Името Galaxy S10 Lite леко подвежда. Със системата върху чипа Snapdragon 855 и 8 GB оперативна памет този смартфон е също толкова производителен като обикновения Galaxy S10. Освен това, неговата акумулаторна батерия е по-мощна и може би няма нищо леко в този телефон.

Сега аналитиците се питат, дали Galaxy S10 Lite ще се появи едновременно с Galaxy A51, който според традициите на компанията също трябва да излезе до края на годината.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари