От GalaxyClub споделиха за момента най-конкретната информация по отношение на Galaxy S11 и неговата камера. Според публикацията, кодовото название на камера модула е “Hubble”. Това е очевидна препратка към телескопа „Хъбъл“ и е знак, че слуховете за наличието на 5-кратен zoom имат основание.

Камерата на смартфона с работно име “Picasso” се очаква да стои наравно с корпуса, благодарение на перископна система. Сензорът и лещите ще бъдат наредени косо и ще използват принципа на отразяване на светлината, който се използва при телескопите. Може да видите такава композиция на главната снимка.

Има сведения, че Samsung вече прави масово производство на такъв сензор от тази година. Няколко доклада в последните месеци твърдят, че именно той ще се използва в Galaxy S11, добавят от SamMobile.

Може ли “Hubble” да е препратка не само към 5x степен на приближаване, но и към 108MP главна камера?

Да започнем от това, че вече две години виждаме 2x zoom камери в Galaxy флагманите, По-голямото приближаване само по себе си ще е голяма крачка напред. Това обаче може да не е достатъчно, за да се отдели новият телефон от Galaxy S10. Ето защо можем да очакваме и по-сериозна резолюция на камерата. Редица слухове отиват в тази посока.

Премиерата на устройството не е толкова близо и заради това все още не можем да вярваме кой знае колко на слуховете и течовете на информацията. Стана ясно, че корейският гигант вече разработва софтуера за телефона. Това е сигнал, че по отношение на хардуера са готови или са на финалната права. По-подробната и достоверна информация трябва скоро да започне да идва към нас.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари