fbpx
0 C
София

Galaxy S6 Edge се появи в документ с ново име – Galaxy S Edge

Най-четени

Иво Цеков
Автор, геймър, почитател на комедиите, Saturday Night Live и всичко друго, което може да извика усмивка на лицето.

Досега говорехме за очаквания Galaxy S6 вариант с извити ръбове като за Samsung Galaxy S6 Edge, но изглежда, че този смартфон може да се нарича просто Galaxy S Edge.

На тази мисъл ни навежда появата на въпросния апарат в документ на Vodafone Netherlands, където апаратът е наречен Galaxy S Edge.

Предвид, че става въпрос за подразделение на известен мобилен оператор, който най-вероятно вече е водил разговори със Samsung за доставки на телефона, информацията изглежда достоверна.

Освен това подобно наименование е логично предвид, че Galaxy Note Edge не носеще цифрата 4 в името си, въпреки че се появи заедно с Galaxy Note 4. Липсата на цифрата в името означава, че Samsung планира да позиционира апарата като цяла нова линия, а не просто като по-атрактивна разновидност на Galaxy S серията.

Освен това появата на Galaxy S Edge в документ на Vodafone Netherlands означава, че този апарат наистина съществува и че най-вероятно ще го видим в Европа. Това е добра новина за почитателите на марката, имайки предвид, че само преди месец мнозина се съмняваха в появата на модела.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини