GalaxyClub: Сгъваемият смартфон на Samsung ще има две 2190 mAh батерии

2
839

През втората половина на месец февруари, на голямото изложение MWC 2019 се очаква Samsung да представи сгъваем смартфон с гъвкав екран, Според данните на уеб ресурса GalaxyClub, мобилното устройство ще има две акумулаторни батерии с капацитет 2190 mAh всяка от тях. Преди време имаше неофициална информация отново за две батерии, но с по-голям капацитет – всяка с 3100 mAh.

По този начин, общият капацитет ще достигне 4380 mAh. Това би трябвало да е достатъчно за осигуряването на дълга автономна работа на смартфона Galaxy Fold (неофициалното име на новото мобилно устройство). В разгънат вид екранът на Galaxy Fold ще има размер на диагонала 7,3 инча, а това е цял таблет и за него е необходимо по-добро захранване.

Според тази информация, търговските индекси на поставените акумулаторни батерии са EB-BF900ABU и EB-BF901ABU.

Според изтеклата неотдавна информация, смартфонът Galaxy Fold ще има 7,3-инчов сгъваем OLED дисплей с резолюция 2152х1536 пиксела. Мобилният телефон ще използва следващото поколение системи върху чипа Exynos или Snapdragon. Очаква се телефонът  Galaxy Fold да бъде оборудван с две качествени камери с висока разделителна способност.

Първоначалните намерения на компанията Samsung бяха да представи сгъваемия смартфон Galaxy Fold в началото на 2019 година. Но поради възникнали технологични сложности при масовото производство забавиха излизането на сгъваемия телефон на южнокорейската компания.

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
0 Отговори на коментарите
2 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
2 Автори на коментарите
Аз87nababatigaza Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
nababatigaza
nababatigaza

Кво да коментираме?макар че сменихме,p 20 pro,s9+и др.тоя модел май не е за нашата черга.Но има хора ,които ще си го позволят,макар и малко на брой.Не се знае обаче колк прегъвания може да издържи.Малко е рисковано

Аз87
Аз87

Дори да не е перфектен при първото си издание, ще хубаво и интересно да видим вече нещо различно от традиционните смартфони, които все по-трудно се различават. Очаква се цената респективно да е по-висока, но все пак това е телефон+таблет и ще е доста удобно за хора, които използват такива устройства поради естеството си на работа.