GearBest публикува характеристиките на Xiaomi Mi MIX 2

2
70

През последните няколко месеца видяхме как се появяват най-различни безрамкови концепции. Xiaomi Mi MIX 2 не е точно началото на тази идея, но според анализаторите, именно този смартфон стана първообразът на тази концепжияв, на който всички подражават и се опитват да надминат. В същото време Xiaomi не стои със скръстени ръце и активно работи върху нова версия.

Традиционно за новия модел започнаха да излизат слухове и изтичания на информация, а електронният магазин Gearbest директно помести в своя сайт новия смартфон.

Изображението изглежда измислено от китайските графични дизайнери, които явно са гледали предишния модел. Сега екранът заема целия преден дисплей, вижда се и предна камера със светодиодна фотосветкавица. Според GearBest, Xiaomi Mi MIX 2 ще се базира на процесора Snapdragon 835 и ще разполага с 4, 6 или 8 GB оперативна памет и 128 или 256 GB флаш-диск.

Дисплеят е AMOLED с размер на диагонала 6 инча и резолюция 2560х1440 пиксела. Основната камера е с резолюция 19 мегапиксела, а предната – с 13 мегапиксела. Захранването се осъществява от 4500 mAh батерия. Използва се фирмения интерфейс MIUI 9.

Повечето пазарни анализатори считат, че информацията не е достоверна, но може да има нещо вярно.

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
2 Автори на коментарите
КалинEmin Sonmez Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Emin Sonmez
Emin Sonmez

Cakame s neturpenie

Калин
Калин

Ей това е красавец. Поне на снимка.