Gigabyte GSmart G1315 – смартфон с Android и две SIM карти

0
13

Компанията Gigabyte Communications обяви началото на продажбите в Европа на смартфона Gigabyte GSmart G1315. Устройството работи под управлението на операционната система Android 2.2 и се отличава с поддръжка на две SIM карти едновременно. Новият продукт може да бъде отнесен към средния клас мобилни устройства.

Смартфонът е изпълнен в популярния форм фактор на безклавиатурен моноблок. Устройството е оборудвано само с един радио модул, тоест по време на разговор или работа с интернет активна остава само едната SIM карта. В режим на готовност са на разположение и двете карти. Едната от тях осигурява работа в мрежите 2G (GSM/GPRS/EDGE) и 3G (UMTS/HSDPA), а втората – само в 2G.

Новият смартфон е подобен на модела Gigabyte GSmart G1310, но е получил 3,5-инчов сензорен екран вместо предишния 3,2-инчов. Резолюцията на дисплея остава същата – 320 х 480 пиксела (стандартна за платформата Android 2.2). Устройството разполага с 5-мегапикселова камера, приемник за сателитна GPS навигация и безжични модули Wi-Fi и Bluetooth.

Продажбите на новия продукт вече започнаха. Моделът се продава на препоръчителната цена от 191 евро, а доставният комплект включва самия смартфон, зарядно устройство, USB кабел и жични слушалки.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за