Google готви големи подобрения във версията на Chrome за Android

0
30

Първата бета на браузъра Chrome за мобилната операционна система Android вече е достъпна за потребителите, но от Google все още не са показали най-доброто, на което са способни. За приложението са планирани много подобрения, които трябва да влязат в сила през следващите 12 месеца, съобщи Phonearena.com.

Сундар Пичай, вицепрезидент на Google по въпросите за Chrome, е разяснил пред CNet какво могат да очакват потребителите от бъдещите обновления на мобилната версия на браузъра. Съвсем скоро в Chrome за Android ще бъдат вградени някои от най-желаните от потребителите възможности. Едно от нововъведенията ще бъде опция за преглеждане на настолните версии на отваряните сайтове. Ще се вгради и възможност за преглед на информацията на цял екран, за да се вижда максимален обем от самия сайт.

Пичай е споменал и за Flash, но там проблемът не е толкова в желанието на Google за интегриране, а в липсата на намерения от страна на Adobe да поддържа браузъра.

Потребителите чакат с нетърпение поддръжката на разширения и подобрените възможности за увеличаване на образа чрез двойно почукване върху екрана, но от Google запазват мълчание по повод на евентуалното въвеждане на подобни функции.

Chrome за Android в момента има какво да предложи на потребителите. Най-забележителна е неговата добра производителност при изобразяване на HTML5 съдържание, която се вижда с просто око.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари