Google започна да изпраща покани за събитието на 4 октомври

0
32

Google започна да разпраща официалните покани за своята хардуерна презентация в Сан Франциско на 4 октомври, когато трябва да видим и новите смартфони на компанията.

В Twitter съобщението, публикувано от гиганта, има и линк към страница, където може да се абонирате за информация за „устройства на Google и нещата, които може да правите с тях“. Събитието на Google идва само няколко седмици след като Apple вече разкри новите iPhone 7 и iPhone 7 Plus, както и безжичните AirPods и Beats слушалки и Apple Watch 2.

Очакванията са, че новите телефони на Google този път ще носят марката Pixel, а не досегашната Nexus, която компанията използваше при мобилните си устройства. За отбелязване е и факта, че в поканата липсва логото на Nexus. Новите модели се правят от тайванската компания НТС, като това не е първият път, когато тя си сътрудничи с Google по хардуерно производство.

Очакваме да чуем цената и премиерната дата на умния домашен асистент Google Home, който бе демонстриран по време на Google I/O през май.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари