Преди време Google имаше известни проблеми с доставките на смартфоните Pixel и Pixel XL, но сега има достатъчно от тези телефони и интернет гигантът започна разпродажби. Това е интересен ход – малко преди началото на училището, Google намали цената на Google Pixel, при това съществено. Засега закупуването на Pixel и Pixel XL с отстъпка е възможно само в САЩ, но предложението съвсем скоро ще влезе в сила и в другите региони.

Размерът на отстъпките е сериозен: младшият Google Pixel поевтиня със $125 и сега цената му от $649 падна на $524. А старшият модел с по-голям дисплей Google Pixel XL сега може да бъде закупен при цена $569, което е с цели $200 по-малко от първоначалната цена $769.

А за да стимулира още повече интереса на потребителите към тези устройства, Google постави в комплекта приятен подарък – VR очилата Daydream View, които досега се продаваха за $79. Тоест, сега потребителите имат възможност да закупят Google Pixel XL и Daydream View с цели $300 по-малко. Като се имат предвид много добрия хардуер и възможностите на камерите на Google Pixel, както и гарантираното обновяване до Android O, предложението изглежда много привлекателно.

В същото време, появява се все повече информация за новите Google Pixel 2, очаквани от много потребители.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари