Google обнови Google Maps за Android с нови характеристики

9
26

Google актуализира мобилното приложение Google Maps за операционна система за Android до версия 5.10.0. Сред нововъведенията са две характеристики, които може да се харесат на потребителите. Едната от тях е възможността потребителите да гледат местата, които са класирали с 4 или пет звезди директно на екрана на мобилния им телефон. Другата е прикачване на снимка към ревю на място.

Немалка част от потребителите използват приложението заради навигацията завой по завой, или за да откриват напр. заведения, препоръчани им от приятели или други подобни места. Местата и отбелязването на посещенията са други не по-малко важни характеристики на приложението. С най-новата актуализация те са преместени по-близо до местоположението на потребителя на картата, като харесваните от него места се показват непосредствено на картата, за да не забравя за тях. За да се похвали на всички останали, че е бил на дадено място, потребителят вече може и да прикачва снимки към ревюто си.

Би било интересно да се наблюдава как Google ще интегрира услугите си за „сделки на деня” с геолокационните си услуги.

Новата версия вече е налична в Android Market.

9
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
9 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Fifa
Fifa

За съжаление Navigation-а не е още достъпен в България

linker
linker

Аз инсталирах хакнат (в XDA го има) и честно казано съм разочарован. Има много път да извървят преди да стигнат истинска навигационна система (като iGo например)…

PROXIMO
PROXIMO

Аз лично ползвам Sigyc Aura

lime.vonavi
lime.vonavi

Първата снимка изглежда от новия маркет, някаква идея кога ще дойде в Европа?

linker
linker

При мен и при няколко мои приятеля дойде автоматично преди 3 седмици, но имам познат при който още не е дошъл. Всички сме на M-Tel. Може би разликата е във това, че хората при които дойде имаме мобилен data план…

lime.vonavi
lime.vonavi

Аз съм с Cyanogenmod7 може би е от това, макар че една позната е с официален ром на Desire и още е стария. Май само остава да чакаме.

bob4o
bob4o

Маркета отдавна го има в новия му вид – близо 2 месеца вече 🙂

lime.vonavi
lime.vonavi

Моят е версия 2.3.6 и е стария 🙁 Мога ли да го обновя сам?

linker
linker

Можеш, apk-то го има отдавна в нета…