Google обяви датата на презентацията на новите Pixel смартфони

0
253

Google изпрати до медиите официални покани за презентацията на новите смартфони Google Pixel 3 и Pixel 3 XL, за които към днешен ден е известно почти всичко. Събитието е обявено за 9 октомври 2018 година в Ню Йорк.

Поканата е във вид на на анимирано изображение, което не е особено информативно. То съдържа логотипа на Google и движещи се линии, които постепенно образуват фразата I <3 NY. Това всъщност е единствената подсказка, която показва цифрата 3 в имената на новите модели. По време на презентацията се очаква да бъдат съобщени подробните технически характеристики на новите мобилни устройства, техните цени и датите на продажбите.

Очаква се, че освен новите смартфони, Google ще направи още редица анонси. Според непотвърдена информация, това ще бъде нов модел смарт дисплей, хромбука Google Pixelbook 2, безжичните слушалки Pixel Buds от второ поколение и плеъра Chromecast от ново поколение. Нови смарт часовници няма да има – това каза преди няколко дни ръководителят на Google. Да си припомним, че миналата година Google заедно със смартфоните представи и множество други мобилни устройства. Да се надяваме, че на 9 октомври ще има приятни изненади.

Събитието започва в 18:00 часа наше време и ще се излъчва на живо в YouTube канала на Google.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари