Google представиха безжично зарядно устройство за Nexus 4

0
177

Смартфонът Nexus 4 e на пазара вече от три месеца, но едва сега Google включиха в онлайн магазина си зарядното устройство Nexus 4 Wireless Charger, за което ни бяха споменавали по-рано. Както подсказва името му, продуктът зарежда Nexus 4 без нужда от каквито и да било кабели. Може да се купи от Google Play за $59,99.

Nexus 4 Wireless Charger има формата на полусфера и е различен от повечето зарядни докове на пазара с това, че не изисква в момента на зареждане телефонът да стои в хоризонтално положение. Вместо това, както сами виждате на изображението по-долу, Nexus 4 стои под наклон. Това е възможно благодарение на стратегически позиционирани магнити както вътре в док станцията, така и в самия смартфон.

След като бъде включен към устройството, Nexus 4 може да се използва само в режим Daydream. В този режим потребителите могат да разглеждат снимки, да четат събраната от приложения от типа на Google Currents информация, да проверяват часа или просто да го оставят да зарежда скрийнсейвъра. Този режим обаче е достъпен само в Android 4.2 Jelly Bean.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари