Google ще представи третото поколение Pixel малко по-късно

0
526
Google

Bloomberg съобщи, че официалното мероприятие, посветено на излизането на смартфоните Google Pixel 3 и Pixel 3 XL, ще се състои на 9 октомври тази година. Според изданието, Google неслучайно е решил да проведе презентацията след Apple. Според интернет гиганта, именно тази дата е най-подходяща за анонса на новите смартфони.

Почти всички характеристики на Google Pixel 3 и Pixel 3 XL са вече известни, но е напълно възможно Google да изненада всички с нещо съвсем ново. Това се подразбира от слуховете, че интернет гигантът подготвя две серии на смартфоните Pixel от трето поколение. Едната от тях уж е само за отвличане на вниманието.

Серията Pixel включва флагмански смартфони, проектирани и създадени непосредствено от Google. Те винаги получават топ-хардуер и чиста версия на Android, без каквито и да било допълнителни фирмени среди.

Според изтеклата към днешен ден информация Google Pixel 3 и Pixel 3 XL ще имат OLED дисплеи с размер на диагонала 5,4 и 6,7 инча. Смартфоните се базират на SoC Snapdragon 845 и имат по 4 GB оперативна памет. Счита се, че резолюцията на основния фотосензор е 12 МР, а на предния – 8 МР. Прогнозните цени са $650 за компактния и $750 за по-големия вариант на новите телефони.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари