fbpx
-4 C
София

Google Glass с нов ъпдейт

Най-четени

Любослав Лозанов
Любослав Лозанов е част от Калдата от 2013 година насам. Завършил "Журналистика" в СУ "Св. Климент Охридски", той съчетава афинитета към спорта и технологиите с професионалното си поприще.


Както бе обещано, екипът, отговорен за развитието на Google Glass, продължава да работи с пълна сила. Днес се появи и поредният месечен ъпдейт на популярното устройство.

От днес собствениците на Google Glass ще разполагат с по-усъвършенствани гласови команди и редица нови приложения, които максимално да улеснят ежедневието им. Пред потребителите вече се открива възможността да публикуват статуси в социалната мрежа Path, както и да си правят бързи бележки с услугата “Take a note” на Evernote. Последното изглежда повече от удобно за всички онези, които често са на път и нямат време да записват съобщение от смартфона си.

Сред останалите впечатляващи нововъведения са приложение за времето, което да ви съобщава в случай на метеорологични опасности, както и такова за припомняне на важни дати и събития. По този начин ще сте винаги в безопасност, а едновременно с това няма да забравите и резервацията си за някой ресторант или рождения ден на някой приятел, убеждават от екипа на Google Glass.

Очаква се ъпдейтът да достигне до всички притежатели на устройството в близките дни.

Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Mercusys Halo H50G – изгодна Wi-Fi Mesh система за големи жилища

Безжичният интернет е нещо чудесно. Имаме възможност за свързване на всякакви устройства и минимум кабели в къщата. Но нещата понякога не са толкова розови....

Подобни новини