Google Pixel ще получи Snapdragon 835

0
545

Тази година се очаква появата на смартфоните Google Pixel от второ поколение. По-рано се говореше, че за пускане се готвят два нови апарата. Сега се появи друга информация.

Чуждестранен източник споделя нова доза слухове за проекта Android Open Source. През тази година може да дебютират не два, а три смартфона Google Pixel. Те фигурират под игровите кодови имена Walleye, Muskie и Taimen.

За „Сърцето“ на всички три устройства ще се използва мощният процесор Qualcomm Snapdragon 835. Спомнете си, че това е 10-нанометрово решение, обединяващо в себе си осем изчислителни ядра Kryo 280 с тактова честота до 2,45 Ghz, високопроизводителния графичен ускорител Adreno 540 и мрежовия модем X16 LTE.

Моделът Walleye се предполага, че ще замени сегашния Pixel XL, а Muskie ще се превърне в последователя на апарата Pixel. Що се отнася до устройството Taimen, то е обвито в мистерия. Включително и спекулациите, че това може да бъде нов фаблет или дори мини-таблет.

По-рано бе съобщено, че Pixel от второ поколение ще продължи да принадлежи към горния ценови сегмент, А евтини апарати под тази марка, Google не предвижда да пуска. Смартфоните могат да получат херметизирана конструкция, а анонсите им се очакват през втората половина на тази година.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари