Изглежда че смартфонът Google Pixel 3 XL няма да може да се похвали с висока производителност. Това показват резултатите от синтетичните тестове на Geekbench. Въпреки еднаквия хардуер, бъдещият флагман на Google отстъпва по изчислителна мощност на Snapdragon версията на Galaxy Note 9.

Информацията от базата данни на Geekbench показва, че Google Pixel 3 XL ще бъде оборудван с 4 GB оперативна памет и ще се базира на системата-върху-чипа Snapdragon 845. Тези компоненти осигуряват на новия смартфон 2426 токи в едноядрените тестове и 8355 точки, когато са задействани всичките процесорни ядра.

Към днешен ден 4 GB са вече малко, но е напълно възможно Google да представи и други модели Google Pixel 3 XL с повече оперативна памет.

Както се и предполагаше, мобилното устройство работи под управлението на операционната система Android P. Според данните на небезизвестния Евън Блас, официалното представяне на новата операционната система ще се състои съвсем скоро – на 20 август.

Що се отнася до Google Pixel 3 XL, то неговата презентация едва ли ще се състои по рано от месец октомври. Google традиционно представя своите фирмени смартфони няколко месеца след излизане на новата версия на операционната система. Най-вероятно по този начин се избягват възможните проблеми с новата ОС Android.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
2 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
1 Автори на коментарите
Кънчо Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Кънчо
Кънчо

Хареса ми изречението, че към ден днешен 4 ГБ РАМ са малко и се запитах за какво са малко, но не можах да си отговоря…