fbpx
-6.2 C
София

Google Pixel 4 и 4 XL не предлагат безлимитни хранилища за снимки и клипове без загуби

Най-четени

Даниел Десподовhttps://www.kaldata.com/
Ежедневен автор на новини. Увличам се от съвременни технологии, оръжие, информационна безопасност, спорт, наука и концепцията Internet of Things.

Притежателите на новите смартфони Google Pixel 4 и 4 XL не получават неограничено по обем хранилище в Google Photos. Това бе неограничено безплатно дисково пространство за съхранение на снимки и клипове в оригинално качество, без компресия. Този тип хранилища бяха приятен бонус при предишните модели Pixel, с изключение на младшите Pixel 3a и 3a XL.

Представителите на Google потвърдиха пред уеб изданието The Verge, че за новите мобилни телефони Google Pixel 4 и 4 XL това предложение не е валидно.

Да си припомним, че неограничено по обем хранилище за Google Pixel за съхранение на снимки и клипове се предлагаше само за първото поколение Pixel. Във второто и третото поколение на тази серия смартфони, интернет гигантът въведе ограничения. Притежателите на Pixel 2 могат да използват тази привилегия до 2020 година, а собствениците на Pixel 3 – до 31 януари 2022 година. След това за тях влизат в сила същите условия, които важат за всички Android потребители: безлимитно хранилище, но само с компресия. Съвсем същите условия са валидни и за Google Pixel 4 и 4 XL.

Причините за това решение са очевидни. Google все пак трябва да продава своите платени тарифни планове, в рамките на които се предлага допълнително дисково пространство в Google One.

Но за Google Pixel 4 и 4 XL се предлага друга интересна опция: тримесечен пробен период за 100 GB абонамент в Google One.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Mercusys Halo H50G – изгодна Wi-Fi Mesh система за големи жилища

Безжичният интернет е нещо чудесно. Имаме възможност за свързване на всякакви устройства и минимум кабели в къщата. Но нещата понякога не са толкова розови....

Подобни новини