Google Pixel 4 и Pixel 4 XL трябва да бъдат представени през октомври тази година и изглежда, че най-накрая ще получат ъпгрейд на RAM-та. Според нова информация от BGR, телефоните ще разполагат с 6GB оперативна памет, спрямо 4GB в третата серия. Става ясно и, че двата телефона ще имат по-големи дисплеи.

Pixel 4 ще има екран с резолюция от 2280 на 1080 пиксела, в сравнение с 2160 на 1080 пиксела в предишния. XL вариантът ще има резолюция от 3040 на 1440 пиксела, спрямо 2960 на 1440 пиксела в предишната версия. Конкретният размер на екраните в инчове все още не е ясен.

От по-голямо количество RAM памет има нужда. Доста производители вече предлагат телефони с 6GB, 8GB оперативна памет, че и повече. По някаква причина Google реши да не променя това и Pixel 3 получи доста критики по отношение управлението на паметта. Потребители се оплакваха, че устройството изключва приложенията на заден фон и не може да работи добре с няколко приложения едновременно. През декември 2018-та се появи ъпдейт, който реши някои от проблемите.

Докладът на BGR още сочи, че Pixel 4 ще се предлага във вариант със 128GB вътрешна памет, но останалите опции не са назовани. Очаква се и тази серия на Pixel да няма слот за microSD карта с памет.

Бихте ли си купили Pixel 4 телефон на Google?

4
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
2 Отговори на коментарите
3 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
мъни
мъни

8гб рам на телефон?
Тия приложения ги пишат с голямата лопата май.

sw.hw
sw.hw

За съжаление, голям брой от софтуерите не са оптимизирани. Нито за компютър, нито за телефон. С годините подобряваме хардуера, но не поглеждаме колко калпав софтуер използваме ежедневно.

Ебачев
Ебачев

Ами всеки 3ти некадърник който не му се бачка мина през Телерик и стана „Програмист“ какво очаквате……

даli
даli

Имам Пиксел и Пиксел 3. И двата са ХЛ версията. Не мисля да ползвам друга марка телефон скоро.