Google Pixel 4a може да бъде по-евтин от iPhone SE и Pixel 3a

1
379

Очаква се скоро Google Pixel 4a да пристигне като достъпна алтернатива на Google Pixel 4, но може да бъде по-достъпен, отколкото очаквахме, като най-добрите слухове предполагат, че ще струва само 349 щатски долара.

Това твърдение беше докладвано от Стивън Хол, главен редактор на популярния технологичен портал 9to5Google в социалната мрежа Twitter, където редакторът добави, че неговият вътрешен източник предполага, че цената се отнася за 128 GB модел.

Като се има предвид, че вече сме виждали слухове и изтекла информация за наличието на 64 GB версия на по-достъпния Google Pixel 4a, възможно е началната цена да е още по-ниска.

Но дори и най-евтината версия на Pixel 4a да започва от 349 щатски долара и това все още е доста по-евтино от очакваното, като се има предвид Google Pixel 3a стартира от 399 долара за 64GB място за съхранение, а няколко предишни слухове предполагаха, че и Pixel 4a също ще струва толкова.

По-ниската цена определено би имало смисъл, тъй като Google Pixel 4 беше по-евтин при представянето си в някои региони от миналогодишния Google Pixel 3.

Подбиване на iPhone SE

Ако Google наистина представи Pixel 4a на тази цена, то тогава определено ще бъде доста по-силен конкурент на iPhone SE, който е един от претендентите за бюджетния клас на годината.

Новият iPhone SE 2020 започва продажбите си на начална цена от 399 щатски долара за 64 GB вътрешна памет за съхранение, така че с други думи, този Google Pixel 4a ще осигурява не само повече памет, но и далеч по-съвременен дизайн, допълнен от много по-добра и актуална камера, както и други преимущества в спецификациите като по-голям дисплей с по-висока резолюция.

Разбира се, все още това е доста ранна информация, която трябва да приемем с известна доза скептичност, въпреки че слухът за цена от 349 долара за Google Pixel 4a е наистина вълнуващ.

Ще разберем официалната цена на апарата сравнително скоро, тъй като се говори, че датата на излизане на Google Pixel 4a е 5 юни и ще бъде представен или в онлайн конференция с излъчване на живо, или просто ще бъде анонсиран с прес съобщение до медиите – слуховете е информацията, които чухме по този въпрос са сравнително разнопосочни и все още не е ясно точно кое от двете ще се случи.

Тази година няма да има Google Pixel 4a XL, тъй като от Google решиха още в края на 2019 г. да прекратят производството на подобен междинен модел, тъй като нарушава продажбите на останалите апарати от серията Pixel.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари