Google Pixel XL 2 се появи на рендери в нови разцветки

0
57

Съвсем наскоро авторитетния ресурс Android Police публикува първата реална снимка на Google Pixel 2 XL в черен цвят. Течът е получил 8 точки от 10 по скалата на достоверност, че подобна информация е с много висок показател. Ден по-късно, известният дизайнер Бенджамин Гескин на база публикуваната снимка представи на обществеността рендери на пристигащия наследник на Pixel XL в други цветови варианти.

Като цяло, Гескин остава верен на първоначалната концепция, публикувана от Android Police. В действителност, дизайнерът само е „преокрасил“ смартфона в сребърист и син цвят и го е показал под друг ъгъл. Липсата на дизайнерски иновации от визионера е оправдана от факта, че новият Pixel XL2 най-вероятно ще изглежда точно така, както е показан на последната снимка. Освен ако Google не направи промени в последния момент.

Наскоро в мрежата изтече информация, че апаратът ще получи 6-инчов AMOLED дисплей от LG със съотношение 2:1 и резолюция от 2560×1440, който ще заеме почти целия преден панел. Освен това, Pixel XL 2 е оборудван с процесора Qualcomm Snapdragon 835, 4 GB оперативна памет и вътрешна памет с обем 128 GB.

Интересно нововъведение в Pixel XL 2 ще стане функцията апарата да реагира на натиск, като в HTC U11. Външно, смартфонът ще прилича на предшественика си и ще има двуцветен заден панел (метален в долната част и стъклени елементи в горната част). Най-съществените визуални разлики в апарата в сравнение с оригиналния Pixel XL ще станат значително по-тънката рамка около екрана. Анонса на Google Pixel 2 и Pixel XL 2, спомнете си, е насрочен за октомври 2017 година.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари