Google Play посреща Jelly Bean с нов дизайн

0
25

Изтекло в интернет изображение даде почва за слухове, че магазинът за приложения Google Play ще получи промяна в дизайна по същото време, когато бъде пусната новата версия на Android – Jelly Bean. Скрийншотът беше публикуван в италианския сайт HDblog. На него се вижда новия дизайн на магазина, който обаче все още наподобява доста настолната му версия.

Google Play изглежда по-изчистен и не толкова задръстен с икони като преди и от това, което се вижда, можем да предположим, че търсенето на различно съдържание като игри, музика и филми ще бъде по-лесно и бързо. Цветните икони в дъното на екрана напомнят доста тези в десктоп версията, а най-горе в ляво има нещо, което прилича на падащо меню.

Каква е иконата най-горе в дясно обаче не е ясно. Възможно е тя да води към страница, от която потребителите ще могат да си купят ново устройство, например таблет. А може дори това да е връзка към нова абонаментна услуга за вестници и списания, за която се говори от доста време.

Разбира се, напълно е възможно изображението да е фалшиво. Дали това е така, надяваме се да разберем на Google I/O след по-малко от два дни. Тогава може би ще разберем със сигурност и дали промените, ако изобщо има такива, касаят само версията на Google Play за Android или и останалите й версии.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари