Ако не сте готови да дадете $1000 за закупуването на новия iPhone X, можете да разгледате най-различните копия на новия смартфон на Apple.

Goophone X е доста недодялано копие на iPhone X, койтио вече се предлага от някои електронни магазини и може да бъде намерен и за $92.

При тази цена не може да се разчита на някакъв сериозен хардуер. Телефонът е оборудван с 5,5-инчов дисплей с резолюция 1280х720 пиксела и се базира на системата-върху-чипа MediaTek MTK6580 с 32-битова архитектура, четири ARM Cortex-A7 процесорни ядра с тактова честота 1,3 GHz и интегрирания графичен ускорител Mali-400 MP. Налични са 1 GB оперативна памет, 8 или 16 GB флаш-диск и слот за външни карти памет.

С известна доза хумор производителят съобщава, че Goophone X, също като iPhone X, няма скенер за пръстови отпечатъци. Основната камера е имитация на двойна – вторият обектив, който се вижда на снимката, е фалшив. Фотосензорът на тази камера е с резолюция 8 мегапиксела. Предната камера е с резолюция 2 мегапиксела; поставено е стандартно 3,5-милиметрово аудио гнездо.

Goophone X работи под управлението на операционната система Android 5.0, но показва, че е инсталирана Android 7.0 Nougat. Телефонът лъже, че има 64 GB вградена памет и че поддържа 4G, но има само 3G.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за