Gresso Grand Premiere – авангарден мобилен телефон за $ 50 000

0
47

Компанията Gresso е основана през 2005 година. Оттогава тя редовно радва осигурените материално потребители с разкошни ексклузивни телефони, за чието производство се използват най-добрите и скъпи материали на планетата. Сега Gresso предложи на нова своя разработка – мобилният телефон Grand Premiere.

Grand Premiere попада в линията модели Avantgarde и се отличава с необичаен дизайн. Издатината в долната част на корпуса до известна степен напомня на мобилните телефони Vertu – марката, под която се пускаха на пазара моделите от Premium клас на Nokia.

Корпусът на мобилния телефон Gresso е изработен от 18-каратово злато. За създаването на дисплея на устройството е използвано здраво стъкло от сапфирен кристал, върху което с помощта на лазер са нанесени букви и цифри. Дебелината на корпуса на Grand Premiere е 12 милиметра.

Техническите характеристики на апарата остават загадка. Впрочем, едва ли може да се очаква нещо изключително или дори интересно в това отношение – в моделите на Gresso са важни дизайнът и скъпоструващите качествени материали, а не спецификациите. Единственото, което е известно, е, че телефонът работи под управлението на платформата Symbian S40.

Gresso ще пусне на пазара само 30 броя от Grand Premiere, като всеки от тях ще струва 50 хиляди щатски долара. Така че олигарсите и успешните бизнесмени, желаещи да притежават новия продукт, трябва да побързат.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари