Gsmarena: Samsung Galaxy Note10 и Note10 Pro ще имат различни дисплеи и еднакви батерии

6
757

Очаква се тази година смартфонът Galaxy Note10 на Samsung да претърпи радикални промени в сравнение с предишния модел Note9. Очаква се излизането на два модела, което се случва за първи път след излизането на Note 4 и Note Edge.

Gsmarena съобщи, че новите Galaxy Note10 и Note10 Pro ще имат производствени индекси SM-N975 и SM-N976, а от предишни изтичания на информация се знае, че старшият модел ще поддържа 5G мобилните мрежи.

Според тази информация, Samsung Galaxy Note10 е оборудван с 6,4-инчов Dynamic AMOLED дисплей, 128 GB флаш-диск и акумулаторна батерия с капацитет 4170 mAh. По-големият модел Galaxy Note10 Pro разполага с 6,8-инчов Dynamic AMOLED дисплей, но батерията е съвсем същата с капацитет 4170 mAh. Но в старшия модел вградената памет може да е от 256 GB до 1 TB. Поради по-големия дисплей, времето на автономна работа на старшия модел най-вероятно ще е по-малко.

Предполага се, че смартфоните ще се базират на SoC Snapdragon 855 или Exynos 9825 в зависимост от региона на продажбите. Съобщава се още, че основната камера ще е тройна или дори четворна с вертикално разполагане на оптичните сензори. Скенерът за пръстови отпечатъци ще бъде вграден в екрана на дисплея.

Официалният анонс на смартфоните Samsung Galaxy Note10 и Note10 Pro е обявен за месец август тази година. Предполага се, че това ще стане на 10-ти август.

6
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
4 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Макарон
Макарон

Измислиха начин да вземат още повече кинти… Note9 го даваха в Теленора за 2400, ся вече освен ,че ще има Note10 за 2400, ще има и Note10 PRO (бате,бате) за 2900+. Перфектни са, няма край тоя олигопол.

Бай Колю Месаря
Бай Колю Месаря

Г-н Десподов, къде точно във въпросната статия в GSM Arena прочетохте, че двата телефона ще имат различни дисплеи?

Даниел Десподов
Даниел Десподов
Бай Колю Месаря
Бай Колю Месаря

Точно така. Там пише, че и двата са Dynamic AMOLED и понеже единия е по-голям а батерията същата, най-вероятно телефона ще трябва да се зарежда по-често.
Никъде не пише, че дисплеите са разлчни. 🙂

Hi-Fi maniac
Hi-Fi maniac

Ами сам си го написал – различни по големина…

Dido
Dido

В заглавието не е достатъчно уточнено. Излиза, че са различни по вид дисплеи, а не по големина