Gucci и will.i.am анонсираха смарт гривна

0
113


Модният гигант Gucci и will.i.am, компанията, основана от известния музикант, бивш фронтмен на The Black Eyed Peas Уилиям Джеймс Адамс, музикален продуцент и предприемач в областта на модата, техноиндустрията и ред други сфери, представиха смарт гривната „i.am+“ по време на изложението за часовници и бижутерия Baselworld 2015.

По думите на двете компании, стилните устройства ще могат да живеят напълно независимо от смартфона на техните притежатели, като те ще получат възможността да провеждат видео и гласови разговори свободно, да изпращат и съхраняват имейл писма и текстови съобщения, да запазват музика, организират календара си и дори да следят за здравословното състояние на своя собственик.

„i.am+ и Gucci стъпват в крачка с визията ни за начина, по който гледаме на носимите технологии. Раазработвайки заедно устройство, което е не само модерно, но и напреднало в технологично отношение, ние ще доставим нещо уникално на пазара. Още от началото, аз измислих думата „модалогия“ (fashionology, от англ. думи fashion – мода и technology – „технология“), комбинация от думите „мода“ и „технология“, което обобщава идеята за това сътрудничество с Gucci“, обяви will.i.am при анонса за появата на гривната.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари