HERE Maps вече се казва HERE WeGo

0
205


Мобилното приложение HERE Maps от тази седмица има ново име и функционалности. То вече се казва HERE WeGo и се поставя акцент над планирането на маршрути и упътването, ходенето пеша, такситата, споделеното пътуване и обществения транспорт. Това бе обявено лично от разработчиците на приложението на блога на сайта на приложението. Промяната идва година след придобиването му от оригиналния разработчик Nokia Oyj от консорциум от компании, между които Audi AG, BMW AG и Daimler AG.

Заедно с името една от промените, които ще забележете е, че когато се стартира пред вас се появява въпроса Where to? („На къде?” – англ. – б.а.) в полето за търсене в горната част на екрана. Напишете къде искате да стигнете, изберете начина си на придвижване и то открива най-добрия маршрут за вас.

Заедно с това, тук ще намерите и новия инструмент за сравнение на маршрутите Route Comparison. Доставчиците на приложението са сключили споразумение с Car2Go, която ще ви покаже къде най-близко може да наемете кола и колко ще ви струва това. Засега само в САЩ, но скоро и в други страни, ще може да се извика такси направо от приложението.

Друга промяна е насочена към велосипедистите, като освен маршрута ще може да се види и нивелацията на повърхнината.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари