HMD Global обяви датата на поредната пресконференция, посветена на смартфоните Nokia

1
43

По някаква причина, HMD Global реши да отложи пускането на смартфоните Nokia 2, 7 и 9, за да проведе представянето им в началото на следващата година, като се предполага, че това ще се случи на MWC 2018. Поне в това наскоро се опитаха да ни уверят служителите на една от компаниите, която е отговорна за логистиката на продуктите на Nokia. Но, може би производителя си има своите планове относно премиерата на смартфоните. Днес компанията публикува тийзър, подсказващ за предстоящо прес-мероприятие, което ще се проведе в Китай на 19 октомври.

На кой продукт ще се проведе представяне, не се съобщава. Неопределеността породи зараждането на няколко хипотези, какво ще покаже HMD Global след няколко дни. Някои от тях говорят в полза на това, че става дума за пускането в Китай на топ-версията на флагмана Nokia 8, притежаващ 6 GВ оперативна памет, продажбите на който започват в Европа. В полза на това предположение говори и анимираната картинка, която се появи в официалния магазин на компанията TMALL Nokia, показваща двустранното селфи на Bothie, който стана един от отличителните особености на Nokia 8.

Други пък са уверени, че на 19 октомври ще бъде показан Nokia 7, за характеристиките на който няма никаква информация. По тяхно мнение, компанията отново ще повтори историята с Nokia 6, който първоначално премина през симпатиите на потребителите в Китай, а след това смартфонът се появи на световния пазар.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари