HomTom HT20: водонепроницаем смартфон с временна цена $99,99

0
712

При евтините смартфони има твърде малко модели с непроницаем корпус, които са добре защитени от водата. Един от тях е популярният HomTom HT20, създаден с помощта на иновационна вакуумна технология за сглобяване, с която се е получил тънък смартфон, защитен според стандарта IP68. А сега в уеб-пространството се появи интересен видеоклип, който показва доколко устойчив на вода е този смартфон.

 

Тестовете са направени в голям аквариум, в който е потопен показващият видео смартфон HomTom HT20. В продължение на 3 минути смартфонът без проблем показва видео под водата и изцяло запазва работоспособността си. Тестът нагледно показва, че всички конектори и високоговорители са покрити с херметични филтри, които защитават устройството от вредното влияние на прахта, калта и влагата. Смартфонът издържа и падане от височина 1,2 мера, а неговият дисплей е защитен от химически закаленото стъкло Gorilla Glass.

Смартфонът е оборудван с 4,7-инчов дисплей с резолюция 1280х720 пиксела и се базира на системата-върху-чипа МТ6737 с четири ARM Cortex-A53 процесорни ядра и графичен ускорител ARM Mali-T720 MP2.

 

Занижената с $30 цена на HomTom HT20 важи само един ден – 14-ти септември. На този ден от AliExpress само за $99,99 може да се закупи водонепроницаем смартфон с акумулаторна батерия с капацитет 3000 mAh и операционна система Android 6.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари