Honor подготви Android 10 за няколко свои смартфона

1
494

Брандът Honor анонсира обновяването EMUI 10 с графичната среда Magic UI 3.0 на базата на ОС Android 10 за смартфоните Honor View 20, Honor 20 и Honor 20 Pro. Ъпдейтът ще излезе на 15 март тази година.

Компанията съобщи още, че в момента фирмения потребителски интерфейс Magic UI 3.0 преминават вътрешни тестове мобилните телефони Honor 10 Lite, Honor 20 Lite, Honor 8X, Honor 9X Pro, Honor V10 и Honor 10. Очевидно е, че и тези смартфони ще бъдат обновени, но засега датата на излизане на ъпдейта не е обявена.

Излизането на това обновяване е твърде учудващо, понеже на Google е забранено да прави бизнес с Huawei, на който принадлежи брандът Honor. Но въпреки това, по някакъв начин ъпдейтът е уговорен и обновяването ще излезе. Но не се знае, дали в него ще бъдат включени услугите и приложенията на Google или те ще трябва да бъдат инсталирани допълнително.

Magic UI 3.0 интерфейсът външно и функционално не се различава от EMUI 10 при смартфоните на Huawei, въпреки че се нарича по друг начин. Той включва всички особености и нововъведения на ОС Android 10 и предлага на потребителите на Honor различните фирмени приложения и настройки. Дизайнът на тази фирмена среда е изцяло преработен и след инсталирането на ъпдейта потребителите могат да си помислят, че имат нов мобилен телефон.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Иво
Иво

Супер чакам го от няколко месеца дано Март го пуснат, аз съм с Honor 9X Pro. И на Google нещата ги няма то и по добре така де, иначе всичко си работи нормално.