Honor празнува своята петгодишнина и променя логотипа

0
483

Неотдавна Honor отбеляза навършването на пет години от своето създаване и за да отпразнува това събитие, компанията реши да промени своя логотип.

Както и преди, фирменият знак е изписан с латински букви, но на мястото на малките букви са поставени ръкописни. По този начин Honor явно иска да каже, че през изминалите пет години компанията се е разраснала и е станала значителен играч на пазара. Логотипът вече има цветове и основната палитра е модерният в днешен ден градиентен цвят. С тези цветове Honor подсказва, че нейните продукти са предназначени предимно за по-младите хора.

Първите смартфони, които ще получат новия логотип са планирани за следващата година. Очаква се сред първите модели, които ще го имат на корпуса да бъде смартфонът Honor V20, анонсът на който е обявен за 26 декември тази година.

Honor започна своя път през 2013 година, когато от серия смартфони на Huawei се прероди в отделен самостоятелен бранд. Стратегията на действие не е сложна: да се предлагат сходни с мобилните устройства на Huawei смартфони, но в големи партиди. Оттогава Huawei се фокусира върху престижни модели с много иновации. А Honor създава по-опростени телефони, с нелош хардуер и по-скромна цена.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за