Колкото и да не навиждате прореза в екрана а-ла iPhone X, него го копират все повече компании. Huawei наскоро пусна Huawei P20 и P20 Pro с тази особеност, а сега съдейки по изтеклата информация, подобен силует ще получи и Honor 10.

В мрежата се появиха живите снимки на прототипа на Honor 10, чийто прорез наподобява този на P20. Разбира се, смартфонът не е напълно показан, но някои моменти все пак се виждат. Например, „високият“ екран с тънката рамка по краищата. Предполага се, че той е със съотношение 19:9. А от долната страна на рамката се намира хардуерния бутон Home, както и най-вероятно вградения скенер за пръстови отпечатъци.

В задната част има двойна камера с хоризонтално разположени обективи. Други данни за сега не са обявени.

По-ранните течове сочат, че Honor 10 е оборудван с чипа Kirin 970. Също така, устройството ще получи 4/6 GB оперативна памет и 64/128 GB постоянна. Операционната система ще бъде Android 8.1 Oreo, върху която е инсталирана обвивката EMUI 8.1. Както се очаква, този апарат ще бъде показан през лятото. Моделът ще се конкурира с OnePlus 6, който също ще получи прорез в горната част на екрана.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари